Strikkefestivalen i Fredrikstad

Jeg har meldt meg på med markedsplass på Strikkefestivalen i Fredrikstad i september! Var der sammen med ei venninne i 2021, og det var superhyggelig! Vi koste oss masse med kurs, foredrag, marked og sosiale ting. Og både gamlebyen og sentrum i Fredrikstad er flotte steder. Absolutt verdt et besøk!

Dette blir første gangen jeg tar med garnet mitt på noe annet enn julemarked og husflidslaget sitt marked, så jeg er veldig spent. Kostnaden for å leie en stand der er naturligvis en del høyere! Så det blir spennende å se hvordan det går.

Jeg har bestilt masse flott garn som skal farges med sopp og planter før festivalen! Herlige baser med merino, silke, yak og alpakka, for å nevne noen. Kommer også til å ta med en del maskemarkører og andre småting, samt noe ferdigstrikk.

Hvis du vil vite mer om Strikkefestivalen, kan du besøke nettsiden dems på https://strikkefestivalen.no/

Fra kurs på Strikkefestivalen i 2021
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s