Teststrikkere søkes

Jeg har et par nye design som forsåvidt er testet allerede, men jeg har tenkt til å publisere de på Ravelry på både engelsk og norsk. Og søker derfor etter noen som vil teststrikke for meg og sende meg gode bilder etterpå, da jeg ønsker å vise frem flere fargekomboer.

Kravet for å være med er at du har erfaring med mønsterstrikk i to farger, og at du kan ta gode bilder av ferdige pulsvanter! Og jeg vil selvsagt vite det om det er noe du synes er uklart eller savner, selv om oppskriften er gjennomgått tidligere. Tidsfristen for ferdig produkt og bilder er to uker fra du mottar oppskriften.

Det er snakk om pulsvanter i to varianter, strikket i mønster fra diagram. Det ene paret strikkes i Ask ullgarn (eller tilsvarende tykkelse) og de andre med garn i tykkelse som tilsvarer sokkegarn/babyull. Ta kontakt hvis du vil være med! Jeg ønsker to teststrikkere per design. Som takk for hjelpen får du begge oppskriftene gratis av meg.

Harlequin
Veiviser

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s